Rauwe voeding voor honden

Hoe kun je afrekenen met tandsteen bij je hond?

Hoe kun je afrekenen met tandsteen bij je hond?

Geplaatst op

Het is erg belangrijk dat de tandsteen bij je hond zo snel mogelijk aangepakt wordt. Het is namelijk niet fijn voor het beestje en het kan ook nog eens leiden tot hele vervelende gezondheidsproblemen wanneer het langere tijd blijft zitten. Tandsteen wijst er namelijk op dat de bek van je hond niet goed schoon is. Het schoonmaken van de bek van je hond kan heel erg gemakkelijk en er zijn meerdere producten die je hierbij kunnen helpen. Zo is er bijvoorbeeld een speeltje voor je hond waar hij op kan bijten dat op die meteen ook het gebit reinigt. Lees snel verder om te kijken welk product het beste is voor jou om de tandsteen van je hond aan te pakken.

Vloeistof voor het drinkwater om tandsteen tegen te gaan

Voeg een theelepel van drinkwater additief toe aan zo’n 250 ml water waardoor het water om wordt getoverd tot een mondwater. Dit mondwater maakt het gebit en de holte van de bek van je hond schoon. Het zorgt ervoor dat tandplak en tandsteen tegen wordt gegaan, zodat je hond geen last zal krijgen van een tandvleesontsteking of tandbederf. Dit is namelijk erg vervelend en kan het welzijn van je hond ernstig aantasten.

Hoe werkt drinkwater additief precies?

Het is dus de bedoeling dat je ongeveer een theelepel drinkwater additief toevoegt aan het drinkwater van je hond. De ingrediënten van het product kunnen zo hun werk doen wanneer je hond een beetje van zijn water drinkt. Zo zorgt bijvoorbeeld het actief zuurstof ervoor dat de schadelijke bacteriën niet kunnen overleven en dus geen nare luchtjes meer kunnen verspreiden.

Een tooth stick om tandsteen tegen te gaan

Het is ook mogelijk om een tandenborstel te gebruiken om de tandsteen van je hond aan te pakken. Zo heb je bijvoorbeeld de Pet Tooth Stick voor honden van AE Dogz. Met deze innovatieve borstel kun je heel gemakkelijk en effectief voedselresten weghalen uit de bek van je huisdier. Verder kun je hier ook tandplak, tandsteen en verkleuringen op het gebit mee verwijderen. De tooth stick is de ideale tandenkrabber hond.

Waaruit bestaat de Pet Tooth Stick voor honden

Deze Pet Tooth Stick voor honden is een borstel die je kunt gebruiken om het gebit van je huisdier te poetsen. Het heeft een spons-kop die bestaat uit verschillende piepkleine nanodeeltjes. Wanneer deze nat worden, veranderen ze in buisjes met een absorberende kracht waarmee je verontreinigingen en vlekken kunt opzuigen.

Niet langer een slechte adem met de Dental Chew Toy van Chewsi

Als je je hond regelmatig laat spelen met de Chewsi Dental Chew Toy, zal hij geen last meer hebben van tandsteen. Door de noppen en de ribbelige structuur op de zijkant van dit speeltje waar hij op moet bijten, worden voedselresten en tandplak op een veilige manier weggehaald. Zo voorkom je dat hij last krijgt van tandsteen of tandbederf, wat het welzijn van je hond flink kan beïnvloeden.

Daarom moet je de Dental Chew Toy gebruiken

De Dental Chew Toy van Chewsi is gemaakt van natuurlijk rubber en is heel sterk van kwaliteit, maar toch veilig voor je hond om mee te spelen. Hij kan het dus niet zomaar kapot bijten wanneer hij ermee speelt. Daarnaast kun je er ook nog voor kiezen om speciale tandpasta voor je hond in het midden van het speeltje te stoppen, zodat het gebit extra grondig wordt gereinigd als hij op de Dental Chew Toy kauwt.

Gezondere tanden met de Natural Tandspray

Je kunt er ook voor kiezen om het gebit van je huisdier zo schoon mogelijk te houden door gebruik te maken van de Natural Tandspray van Dr. Brite. Deze tandspray is helemaal veilig om te gebruiken voor zowel je hond als je kat. Het standaard van dit merk is namelijk erg hoog en alle ingrediënten die in de producten zitten zijn dan ook uitvoerig getest en geschikt voor dieren, maar ook voor menselijke consumptie.

Wanneer de Natural Tandspray gebruiken

Heeft je hond regelmatig last van tandsteen of andere gebitsproblemen? Dan is de Natural Tandspray de uitkomst voor jullie. Door de kokosolie in het product, worden bacteriën bestreden, blijven de tanden mooi wit en wordt tandsteen los geweekt waardoor je het gemakkelijk kunt weghalen. Tot slot zit er ook nog propolis in de tandspray. Dit plakkerige stofje wordt gemaakt door honingbijen en wordt al heel lang gebruikt vanwege de bacterie- en schimmeldodende werking.

Pak de tandsteen van je hond aan met de Tand- en Tandvleespen

Een hele eenvoudige en snelle manier om het gebit van je hond goed te verzorgen, is door de Tand- en Tandvleespen te gebruiken. Hiermee kun je tandplak verwijderen, waardoor je hond ook geen last zal krijgen van tandsteen. Daarnaast helpt het ook om de conditie van zijn tandvlees te verbeteren.

Waarom de Tand- en Tandvleespen van Dr. Brite?

De Tand- en Tandvleespen is een hele simpele manier om het gebit van je hond goed schoon te maken. Daarnaast krijg je ook een spray die je op het gebit kunt spuiten om de tanden te reinigen. In deze spray zit onder andere kokosolie om alle schadelijke bacteriën te doden en de tanden van je hond witter te maken. Verder bevat de spray ook peterselie zaadolie zodat je hond een frisse adem krijgt. De plakkerige stof propolis heeft een bacterie- en schimmeldodende werking, net als de grapefruit zaadolie.

Houd het gebit van je hond schoon met de Pet Dental Kit van OxyFresh

Als je ervoor kiest om regelmatig deOxyFresh Pet Dental Kit te gebruiken, zul je al snel merken dat je hond geen last meer heeft van tandplak of tandsteen. Dat komt omdat deze producten actief zuurstof bevatten. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke bacteriën niet kunnen overleven in de bek van je hond waardoor zij ook geen tandsteen kunnen veroorzaken.

Hoe werkt de Pet Dental Kit precies?

DePet Dental Kit van OxyFresh bestaat uit drie onderdelen: drie vinger tandenborstels, een tandpasta en een tandenspray. Het is de bedoeling dat je eerst je hond zijn tanden poetst door de tandpasta op de tandenborstel te smeren en hiermee zijn gebit te poetsen. Daarna spuit je ook nog even de spray op zijn tanden en tandvlees lijn. Alle schadelijke bacteriën die op het gebit van je hond zitten worden dan bestreden waardoor hij geen last meer zal hebben van een slechte adem. Want een slechte adem hond is geen pretje.

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden