Een hond vereist veel zorg, waaronder voeding. Wanneer je een hond in huis haalt, moet je niet alleen meer voor jezelf boodschappen doen maar heb je er als het ware een nieuw gezinslid bij! Vaak is deze extra zorg een reden om niet een hond te nemen. Dit is zonde, want deze zorgen wegen niet op tegen hoe leuk het is om een hond te hebben! Mijn gouden tip is dan ook om hondenvoer online te bestellen. In dit artikel drie voordelen van het online bestellen van hondenvoer.

 

 

  1. Thuisbezorgd

Hondenvoer is vaak verpakt in grote pakken. Dit neem niet alleen veel ruimte in beslag, maar is ook zwaar wat het lastig maakt om te vervoeren. Wanneer je net als ik niet beschikt over een auto en alles op de fiets meeneemt, is het halen van hondenvoer dan ook een hele opgave! Door hondenvoer online te bestellen, wordt het gelijk aan je deur geleverd. Hierdoor hoef je er niet voor naar de supermarkt, maar vooral hoef je hierdoor niet het hondenvoer te vervoeren!

 

  1. Hondenvoer is altijd bestelbaar

Voor iedereen die net zo vergeetachtig is als ik, is online bestellen dé uitvinding. Vaak vergeet ik het hondenvoer, omdat het niet meer in mijn systeem zit. Door het online te bestellen, kan ik het ieder moment van de dag doen! Ik ben niet meer afhankelijk van openingstijden van de supermarkt of van mijn andere boodschappen. Dit scheelt mij weer heel wat extra ritjes naar de supermarkt, want van uitstel komt afstel. Daarnaast hebben veel online winkels een snelle bezorgservice, zo levert dierenwinkel Jippie het hondenvoer al de volgende dag wanneer je voor 18:00 besteld!

 

  1. Goedkoper

De kosten voor een hond kunnen behoorlijk oplopen en hondenvoer kopen is een groot deel daarvan. Door hondenvoer online te bestellen kan je gelukkig veel geld besparen! Met het internet kan je makkelijk producten per aanbieder vergelijken. Daarnaast verkopen ze vaak veel producten, waardoor het goedkoper is dan bij de dierenwinkel om de hoek.